/> Je zal het maar hebben!: Last van bijwerkingen?

Over mij

Mijn foto
'Openheid leidt tot begrip' is mijn motto! Daarom deel ik ook hier de ervaringen gevoelens die ik heb als psychisch kwetsbaar persoon op weg naar herstel. Ik heb deze weg al voor een groot deel afgelegd, maar de reis is nog niet afgelopen.

zondag 5 december 2010

Last van bijwerkingen?

Het is alweer een tijdje geleden dat ik heb geblogd over hoe mijn leven ervoor staat. De reden is dat het een paar zware dagen waren. Sinds het begin van de week heb ik erg veel last van de bibberitus. Zolang ik in beweging ben is het op de achtergrond aanwezig, maar zodra ik daarmee stop begint alles te schudden. Is vermoeiend en doodirritant. De spierverslappers helpen ook onvoldoende.
Woensdag was ik op weg naar Utrecht, maar ben niet verder gekomen dan het station in Culemborg. Daar kreeg ik een soort black-out en kon net op tijd op straat gaan zitten voordat ik elkaar zakte. Dit was een duidelijk signaal dat ik het even wat rustiger aan moet doen, kon vanaf dat moment ook weinig anders meer.  Woensdagmiddag bijna de hele middag liggen slapen. Ik was ook behoorlijk misselijk. Sinds woensdag voel ik me niet meer fit, ben constant wat misselijk, tril nog steeds en val nog steeds af en toe in slaap. Al deze klachten kunnen bijwerkingen zijn van de pillen, want geen idee toch wat het anders zou kunnen zijn ;) De fiets is de afgelopen dagen op stal gebleven; ook niet echt een straf met dit weer.


En wat zeggen Teigetjes dan? ........
......Tei Tei Tei Tei Tei Tei Tei ik ben een Teigetje ...??

2 opmerkingen:

  1. He das schrikken die ervaring op het station! Pas maar goed op jezelf. Dan maar iets minder doen en vanachter het glas de sneeuw (en ijzel) bekijken. Beetje meer slapen is niet erg, als er maar geen langere slapeloze tijden tegenover staan. Heb je nog een beetje kunnen proeven van de chocoladeletter en de enorme hoeveelheid pepernoten van de waterschapspiet?
    Zet 'm op!
    Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De chocoladeletter is nog niet op. Die gigantische zak met pepernoten wel! Aardig van de Zwarte Piapiet .... en van degene die Piet heeft ingehuurd natuurlijk :-)

    BeantwoordenVerwijderen