/> Je zal het maar hebben!: Hersenen weer eens geschud

Over mij

Mijn foto
'Openheid leidt tot begrip' is mijn motto! Daarom deel ik ook hier de ervaringen gevoelens die ik heb als psychisch kwetsbaar persoon op weg naar herstel. Ik heb deze weg al voor een groot deel afgelegd, maar de reis is nog niet afgelopen.

zaterdag 26 januari 2013

Hersenen weer eens geschud

Het is weer zover. Ik heb weer eens een lichte hersenschudding. Tijdens de lunch was er nogal wat commotie omdat iemand moest worden afgevoerd. dat bracht bij mij weer allerlei herinneringen en spanningen boven. Niet veel later lag ik ook met m'n hoofd op m'n boterham en flink in de kramp. Toen kon ik dus worden afgevoerd naar m'n kamer. De aanval was vrij heftig en nogal beweeglijk, ik lag flink te rollen op mijn bed. Hier in Tiel hebben ze nog niet de discipline om het bedhek omhoog te doen, dus je raad het al, in al mijn krampen rolde ik mijn bed uit en dat was nog best hoog. En daar lag ik dan, met een zeer hoofd en alles nog verkrampt. De bel zit in de muur dus daar kon ik niet bij. Veel geluid produceren lukte ook niet dus uiteindelijk heb ik daar 20 minuten gelegen. Mijn hoofd en lijf doen zeer en eten blijft ook niet altijd binnen. Dus nu weer paar dagen rustig aan doen. Vet balen!

2 opmerkingen:

  1. Ach Marjoke toch, wat een miserie. Das echt hé, ook hier weer zoveel herkenbaarheid. Denk je dat je goed bezig bent, dan gaat er iets fout, en dan kunnen ze jou ook weer bijeen vegen.
    'k Wou dat ik een oplossing voor je had, of dat ik je kon helpen. 'k Kan je alleen proberen steunen vanop een afstand, en misschien kan je samen met mij proberen om er toch in te blijven geloven ... dat de lichamelijke ellende op een dag af zal nemen, als we maar doorgaan met onszelf te ontdekken en onszelf durven zijn.
    Veel kracht meisje. XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tjemig Marjoke, wat heftig je laatste bloggen. Veel sterkte op je pad verder! Groeten, Elleke

    BeantwoordenVerwijderen