/> Je zal het maar hebben!: Toktok

Over mij

Mijn foto
'Openheid leidt tot begrip' is mijn motto! Daarom deel ik ook hier de ervaringen gevoelens die ik heb als psychisch kwetsbaar persoon op weg naar herstel. Ik heb deze weg al voor een groot deel afgelegd, maar de reis is nog niet afgelopen.

dinsdag 10 juni 2014

Toktok

Het is wel weer eens tijd voor een berichtje van mij.  Een van mijn doelen is om meer te bloggen en dan vooral ook over gezonde dingen. Maar mijn wereldje is zo klein geworden dat dat niet mee valt. Dus dan toch maar een ongezonde blog.
Het is inmiddels zomer gewordem in Nijmegen, maar in mijn wereldje is het vooral nog donker en zit de zon nog achter de wolken verborgen. Inmiddels ben ik bezig met afbouwen van mijn laatste medicatie-optie. Ook dit werkte niet en ik kamp alleen met bijwerkingen. Ik zit in een emotionele achtbaan, ben flink wat kilootjes te zwaar en het leven lacht me nog niet toe. Inmiddels krijg ik cognitieve gedragstherapie in Tiel. Dus zou me af moeten helpen van een aantal ingebakken gedachtenpatronen die niet 'helpend' zijn. Alle hoop is op deze therapie gevestigd. In mei word geevalueerd of dit me voldoende heeft geholpen of dat aanvullend nog een andere therapie (bijv. ECT) nodig is.
Ik ben hier wel lekker creatief bezig. Ik heb een hele expressieve schilder- en tekenstijl ontwikkeld. Het ene na het andere schilderij komt uit mijn vingers. Tsja wat ik er allemaal mee moet doen, weet ik niet, maar boeit ook niet, ik ben lekker bezig. Heb op mijn kamer zelfs een extra tafel geplaatst zodat ik meer ruimte heb voor mijn creatieve uitspattingen.

1 opmerking:

 1. Hoi meis, wat fijn om weer wat op je blog te lezen.Ik ben een trouwe bezoeker en het zo mooi zijn als je weer wat vaker zin hebt om te schrijven. Dat is een positief teken, denk ik.
  Je kunstwerken zijn geweldig. Heel mooi en grappig. Dat hondje doet me aan Boris denken.... kijkt ook zo lief.
  Wat je met die kunst aan moet, dat lijkt me geen probleem, wie wil er nou niet zo iets leuks aan de wand hebben...
  Verder wens ik je veel kracht met de behandeling en we hopen vurig dat de therapie in Tiel je zal helpen.
  Veel liefs en en dikke knuffel.

  BeantwoordenVerwijderen