/> Je zal het maar hebben!: De kracht van de zon

Over mij

Mijn foto
'Openheid leidt tot begrip' is mijn motto! Daarom deel ik ook hier de ervaringen gevoelens die ik heb als psychisch kwetsbaar persoon op weg naar herstel. Ik heb deze weg al voor een groot deel afgelegd, maar de reis is nog niet afgelopen.

zondag 10 april 2011

De kracht van de zon

Gisteren en vandaag was het heerlijk zonnig weer. Ik heb hier lekker van genoten in de tuin op mijn nieuwe ligbed. De zon geeft me de rust die ik nu zo hard nodig heb. Mijn accu is weer een beetje opgeladen voor volgende week. Ook heeft de zon me weer wat kleur gegeven. Jammer dat we dit weekend niet op ons bootje waren, want die staat nog op de kant. Sowieso zullen we de Aquaholic dit jaar niet zo intensief gebruiken. Martin is druk met de voorbereidingen en trainingen voor de Cowesweek. En ik heb natuurlijk ook maar korte weekenden en geen vakantie.

Niet iedereen had vandaag stralend weer. Martin had vandaag windkracht 8, keiharde regen, onweer en bliksem. Hoe kan dat nou, zal je denken? Hij was voor een survivaltraining afgereisd naar het eind van de wereld, naar 'Get Wet' op de Maasvlakte. Daar heeft hij in stormachtige omstandigheden geoefend met noodsituaties op zee. Hoe klim je weer in je reddingsvlot als het is omgeslagen en hoe word je door een helikopter uit zee gered en wat doe je als de helikopter crasht en in zee stort. Erg leerzaam. Had het graag mee willen maken, maar ja dat zit er nu even niet in. Eerst voor mij maar overleven in Den Dolder. 

He zon kom maar op!
Ik ben overal voor in.
Kijken wie het langst kan stralen.
En ik denk dat ik win.

3 opmerkingen:

 1. Lieve Marjoke, jij gaat ook winnen!! Veel sterkte weer deze week, alle zonnestraaltjes helpen een beetje.

  Zet 'm op,
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent een bikkel!!!! Wat een belevenis voor Martin trouwens. Wel een fijn idee dat dit geoefend kan worden al hoop je natuurlijk niet op dergelijke situaties.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waar blijven die zonnestraaltjes vandaag? Tuurlijk gaat deze bikkel het winnen, zal alleen wat minder een bikkel moeten zijn maar meer mijn zachte kant moeten laten zien.
  Veilig idee dat Martin precies weet wat we moeten doen als ons bootje zinkt en de heli ons komt oppikken, alleen hoop ik het toch liever niet mee te maken.

  BeantwoordenVerwijderen