/> Je zal het maar hebben!: Nieuwe week voor de boeg

Over mij

Mijn foto
'Openheid leidt tot begrip' is mijn motto! Daarom deel ik ook hier de ervaringen gevoelens die ik heb als psychisch kwetsbaar persoon op weg naar herstel. Ik heb deze weg al voor een groot deel afgelegd, maar de reis is nog niet afgelopen.

zondag 3 april 2011

Nieuwe week voor de boeg

Het weekend zit er weer op. Was een onrustig weekend (i.v.m. 1 april), maar de zon heeft wat rust en een lekker kleurtje gebracht. Straks komt de taxibus me ophalen, want mijn handbike gaat namelijk mee naar Den Dolder. Moet nog afspraken maken met de therapeuten hoe en wanneer ik hem kan gebruiken, maar het geeft me in ieder geval weer wat vrijheid.
Over vorige week valt vrij weinig te melden. Veel aanvallen, veel op bed waardoor ook weer therapie├źn zijn uitgevallen. Op een gegeven moment was ik het zo zat, dat ik een beetje door het lint ging en me ging afreageren op alles want in de buurt van mijn bed te vinden was. De buurvrouw werd ongerust en heeft toen op de bel gedrukt. De verpleegsters kwamen aangesneld, eerst met een reprimande dat het niet de bedoeling is dat ik een ander voor me laat bellen. Maar het laatste waar ik op dat moment op zat te wachten was een verpleegster aan mijn bed, gelukkig hadden ze dat snel door en hebben ze me even uit laten razen.
Wel heb ik deze week door wat gesprekken wat meer vertrouwen gekregen in de behandeling en dat ze wat beter gaan begrijpen waar mijn probleem zit en ook de toezegging gekregen dat ze mijn programma hierop gaan aanpassen.

6 opmerkingen:

 1. Fijn dat je deze week door gesprekken wat meer vertrouwen hebt in de behandeling Marjoke! Ik hoop dat dat vertrouwen blijft door een aangepast programma.
  Ik blijf je volgen door zo nu en dan je blogs te lezen....
  liefs DaNa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je straks weer een beetje kan handbiken daar. Hou vol meisje, tot volgende week.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ronnie, tot volgende week, kunnen we eens lekker roddelen zonder die ouwetjes erbij HiHi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Dana,
  Leuk dat je me volgt en ook reageert. Helaas is het vertrouwen deze week weer minder. Maar we houden de moed erin.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Verstandige buurvrouw heb je in Den Dolder....op de bel drukken i.p.v. zelf jouw kamer binnenstappen?!! Je buuf in Zeist geeft je een dikke knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Buuf, hier geen washandjes maar blijft het bij wat ballen. Soms is de verpleging bang om iets naar hun hoofd te krijgen, maar ik houd het netjes! Ook een dikke knuffel voor jouw!

  BeantwoordenVerwijderen