/> Je zal het maar hebben!

Over mij

Mijn foto
'Openheid leidt tot begrip' is mijn motto! Daarom deel ik ook hier de ervaringen gevoelens die ik heb als psychisch kwetsbaar persoon op weg naar herstel. Ik heb deze weg al voor een groot deel afgelegd, maar de reis is nog niet afgelopen.

woensdag 24 augustus 2011

Oooh, ...... zou dat het zijn waarom pillen niet lijken te werken?

4 opmerkingen:

 1. Hallo Marjoke,
  Als dat de oplossing was dan was je snel thuis maar dat duurd nog wel even ,ik kon niet slapen ik ik dacht even wat tikken naar mijn ex hoogstraat vriendinnetje,je bent gelukkig op de goede weg,je heb al heel wat sprongen gemaakt. een echte teiger,zo te horen ga je heel langzaam voor uit ,maar waar een begin is daar is ook een eind en als het eind in zicht is dan gaat het zeker weer wat beter met marjoke maar je moet nog heel even of heel lang in die zuren appels bijten of in het behang dat mag ook.
  heel veel sterkte de komende tijd,ik denk veel aan je,maar ik kan je niet echt helpen daar zijn ander mensen voor .
  slaap lekker marjoke (K)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Marjoke! Ben blij dat je wat hebt geplaatst, 'k was een beetje ongerust, maar 'k probeer dan niet te dramatiseren, maar je de tijd te gunnen die je nodig hebt. ;-)

  Als reactie op de cartoon: jij gaat ook véél te hard hé. ;-)

  Veel liefs, ik denk aan je.
  Bimke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey John, half 4 dan horen 'normale' mensen toch te slapen. Hoop dat dit voor jou een uitzondering is en dat het bovenal goed met je gaat. Dank voor de lieve woorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Bim, het kan mij niet hard genoeg gaan ;} Klopt dat het een tijdje stil was. Ik heb gewoon niet altijd zin om over alle ellende te bloggen, maar dat zal je ook vast herkennen. Maar jouw ongerustheid herken ik ook hoor. Veel liefs en ik denk ook nog vaak aan jou.

  BeantwoordenVerwijderen