/> Je zal het maar hebben!: ROL-stoel

Over mij

Mijn foto
'Openheid leidt tot begrip' is mijn motto! Daarom deel ik ook hier de ervaringen gevoelens die ik heb als psychisch kwetsbaar persoon op weg naar herstel. Ik heb deze weg al voor een groot deel afgelegd, maar de reis is nog niet afgelopen.

vrijdag 28 oktober 2011

ROL-stoel

Later wordt wel duidelijk waarom ik dit plaatje heb gepost.

4 opmerkingen:

 1. Amai, ik heb zo'n gevoel dat je weer wat stunts hebt uitgehaald! Ik wacht vol spanning af!
  Veel liefs!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee helaas Bim, dit keer geen stunts. In ieder geval niet met de rolstoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee? Wat een teleurstelling! ;-)

  't Is gene goeie op het moment hé Marjoke, ik merk het aan je afwezigheid hier op de blog. Neem je tijd en zorg goed voor jezelf.

  Ik zie dat je die commentaar hier om half drie vanacht gezet hebt, en laat dat nu net het uur zijn dan ik aan jou heb zitten denken. Mijn benen hebben drie kwartier liggen rammelen, en het deed zo ontzettend veel pijn. Ben op handen en knieën naar de badkamer gekropen, want ik kon mijn rolstoel niet meer vooruit krijgen. Toen dacht ik in mezelf: die arme schat daarachter moet toch ook wel héél veel afzien. Maar ondanks alles blijf je een bikkel hé!

  Keep hope alive lieve collega ... alles komt goed! Dikke knuf, en nu ben ik er weer vandoor ... therapie wacht. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja Bim klopt het is idd gene goeie hier. Ik heb er wat over proberen te bloggen, maar het is eigenlijk niet goed op te schrijven wat ik allemaal doormaak. Maar ik denk dat jij je het wel kan voorstellen. Dikke knuf voor jouw en 'alles komt goed' houden we erin!

  BeantwoordenVerwijderen