/> Je zal het maar hebben!: Bike is back!

Over mij

Mijn foto
'Openheid leidt tot begrip' is mijn motto! Daarom deel ik ook hier de ervaringen gevoelens die ik heb als psychisch kwetsbaar persoon op weg naar herstel. Ik heb deze weg al voor een groot deel afgelegd, maar de reis is nog niet afgelopen.

woensdag 27 oktober 2010

Bike is back!

Gisteren was het dan zover. Ik heb mijn handbike opgehaald op de Hoogstraat.  De Hoogstraat heeft met de actie Fietsen Voor (fietsenvoor.nl) dik  55.000,- ingezameld voor het kopen van nieuwe aangepaste fietsen. De oude barrels hebben ze niet meer direct nodig. En omdat ze weten dat ze mij er erg gelukkig mee maken, kon ik hem voor een heel schappelijk prijsje overkopen. Hoefde daar geen moment over na te denken, ik vind het super geregeld zo. Echt top van de Hoogstraat!!
Volgend jaar is er weer een Fietsenvoor-actie. De Hoogstraat wil dan weer mee doen aan de klim van de Col de la Colombière. De sporttherapeute heeft me gevraagd mee te doen, leek haar wel een leuke uitdaging voor mij. Lijkt mij natuurlijk ook super om deze topprestatie te leveren. Maar het is al in juni ..... en had ik dan al niet wat anders te doen ... valt toch wel te combineren :D

Dit was waarschijnlijk de laatste keer dat ik in de Hoogstraat ben geweest. Het blijft lastig daar terug te keren. Heb nog aantal therapeuten gesproken die allemaal super benieuwd zijn hoe het met me vergaat, ze zijn allemaal nog erg betrokken en begaan met mijn proces. Niets persoonlijks maar voor hen ben ik natuurlijk gewoon een interessante case ;)

4 opmerkingen:

 1. Nou meid, gefeliciteerd!

  en hou alle drie de nieuwe banden op de grond!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb straks weer veel grip, dus dat moet goed komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Marjoke
  Wat fijn voor je dat je nu een fiets heb voor jouw alleen, alleen jammer van de banden, maar gelukkig komen daar andere onder en dat worden zeker winterbanden, dan kan je op de natte wegen en witte paden ook weer kilometers maken en misschien kom je dan wel in het Guinness World Records boek.
  Heel veel sterkte de komende tijd.

  John

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie uitdaging John! Je weet toch dat je me niet moet uitdagen,want ik ben er gek genoeg voor. Dat is ook de reden dat ik naar Zeist ga, HAHA! By the way, bedankt voor je reactie.

  BeantwoordenVerwijderen