/> Je zal het maar hebben!: Kijk omhoog .... naar de zon

Over mij

Mijn foto
'Openheid leidt tot begrip' is mijn motto! Daarom deel ik ook hier de ervaringen gevoelens die ik heb als psychisch kwetsbaar persoon op weg naar herstel. Ik heb deze weg al voor een groot deel afgelegd, maar de reis is nog niet afgelopen.

zaterdag 9 oktober 2010

Kijk omhoog .... naar de zon

4 opmerkingen:

 1. He slavendrijver hier,

  Nee heb nog niets uitgegeven van mijn welverdiende 20 cent. Sebastiaan bungelt ook lekker verder. Ben jij al een beetje aan het idee gewend dat je toch echt iets meer hebt dan zweetvoeten??

  xxx Stamper

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marjoke,
  Het gaat lukken. Mijn eerste reactie op een blog; jouw blog. Ik ben benieuwd wat deze eerste periode in Zeist jouw opgeleverd heeft. Ik proef in je reacties dat er nog veel werk te doen is. Dat lijkt me confronterend maar als je het aangaat dan kom je er vast sterker uit. Nog even een correctie; ik las ergens een zin van jou "de wereld draait door, en ik doe even niet mee". Volgens mij is dat; ik draai door en de wereld staat even stil. Jij bent net zo goed middelpunt. Ze het hem op Marjoke. Ton

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Clau & Sebastiaan,
  Nou die wintertenen zijn anders ook knap lastig :-) O ja en dan heb ik ook nog last van gespleten haarpuntjes. Even zonder gekheid .... kan nog niet echt wennen aan het idee. Volgens mij WIL ik het gewoon niet weten .... en is mijn willetje zo supersterk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He Ton,
  De wonderen zijn de wereld nog niet uit, het is gelukt! En het klopt inderdaad dat ik een beetje doordraai. Haha .... of bedoelde je dat niet?

  BeantwoordenVerwijderen