/> Je zal het maar hebben!: An Inconvenient Truth

Over mij

Mijn foto
'Openheid leidt tot begrip' is mijn motto! Daarom deel ik ook hier de ervaringen gevoelens die ik heb als psychisch kwetsbaar persoon op weg naar herstel. Ik heb deze weg al voor een groot deel afgelegd, maar de reis is nog niet afgelopen.

woensdag 6 oktober 2010

An Inconvenient Truth

Morgen is de eindevaluatie van mijn observatie hier. De afgelopen dagen zijn er flink wat kwartjes gevallen. Of eigenlijk voelt het meer als flinke keien die heel diep vallen. Heel herkenbaar voor mij. Had toch stiekem de stille hoop dat ze er hier achter zouden komen dat ik nix heb en met bijvoorbeeld 2 weekjes rusten weer de oude zou zijn. Ben natuurlijk nog wel zo verstandig om te weten dat dat niet zo is, maar toch ... diep van binnen ....
Ik zie ook erg op tegen morgen om de waarheid te horen, het hangt als een zwaard boven m'n hoofd. Maar het moet nu maar eens afgelopen zijn om mezelf zo voor de gek te houden.1 opmerking:

  1. Heel veel sterkte vandaag!! Dan moet het zwaard maar vallen dan weet je in ieder geval weer even meer. Zet 'm op en ook vandaag zal de mist weer optrekken.

    BeantwoordenVerwijderen