/> Je zal het maar hebben!: Beetje Boos!

Over mij

Mijn foto
'Openheid leidt tot begrip' is mijn motto! Daarom deel ik ook hier de ervaringen gevoelens die ik heb als psychisch kwetsbaar persoon op weg naar herstel. Ik heb deze weg al voor een groot deel afgelegd, maar de reis is nog niet afgelopen.

woensdag 16 maart 2011

Beetje Boos!


3 opmerkingen:

 1. Oei dat klinkt als 'foute boel'! Net je eerste week gelezen :-( Niet erg opwekkend die nieuwe omgeving. Zo te zien heb je wel inmiddels internet dus gooi het er maar uit hoor!
  En ik zou zeker helpen bij het restylen, tenslotte is het voorlopig een deel van je leven en dat moet wel een beetje aangenaam zijn.

  Hang in there!! (het plaatje kan ik hier niet plaaatsen dus dat komt over de mail wel een keer).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verdorie! In eerste instantie dacht ik: Goed zo, Marjoke.
  Maar nu heb ik zoiets van: F***, ze zal er wel een reden toe hebben.
  Zeg maar tegen de mensen in Den Dolder dat ze je niet mogen plagen, anders komt het Belgje, en dan mep ik ze allemaal tegen hun oren. ;-)

  (Hopelijk heb je een beetje kunnen slapen, en heb je toch een beetje geventileerd. Als je nog borden nodig hebt ... )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben al heel lang boos, maar dan vooral op de situatie waarin ik ben beland. Maar dit keer was ik boos op de manier waarop ik me behandeld voelde. En later was ik boos op alles en iedereen.

  Inmiddels ben ik op dit soort situaties voorbereid en heb kussens om mee te meppen en ballen om fijn te knijpen en flink mee te smijten. Het leukste is als de bal daarna onder het bed ligt en de verpleegsters hem eronder vandaan moeten vissen.

  BeantwoordenVerwijderen