/> Je zal het maar hebben!: Een blik in het hol van Teiger

Over mij

Mijn foto
'Openheid leidt tot begrip' is mijn motto! Daarom deel ik ook hier de ervaringen gevoelens die ik heb als psychisch kwetsbaar persoon op weg naar herstel. Ik heb deze weg al voor een groot deel afgelegd, maar de reis is nog niet afgelopen.

zaterdag 18 september 2010

Een blik in het hol van Teiger

Een blik in het Zeister hol van Teigetje.

4 opmerkingen:

 1. He goed gemaakt dit filmpje. leuk om zo een indruk te krijgen van je Eikenbunderbos. Hopelijk ben je een beetje bijgeslapen en kun je er weer tegenaan! Sterkte, stuiterse, de storm gaat ooit liggen!
  Ik denk aan je,
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gaaf filmpje,zo laat je goed zien hoe je kamer er uitziet en wat er allemaal in de de omgeving te zien is.
  Wat een luxe het lijkt wel een Hotel (KNIPOOG)en je heb ook nog eigen wc en douche, en Marjoke slaapt dat bed nu net zo lekker als in de hoogstraat of als thuis.
  De komende tijd heel veel sterkte.
  ps. Met welke software heb je dat gemaakt..............

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Debby, Gaaaaappp! Bij vlagen ben ik best moe, alleen is het hier over het algemeen windstil :-) Zou de storm dan zijn gaan liggen?? Of is dit iets te veel beeldspraak...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha John, Mooi he in Zeist? Moet jij toch weten! Tsja, is net een hotelletje, alleen ontbreekt een minibar :-) Het bed is zo'n ouwetje die alleen handmatig verstelbaar is, maar gelukkig lig ik er niet zo veel in ;-) Het filmpje heb ik gemaakt met Proshow Gold, kan je leuke dingen mee maken!

  BeantwoordenVerwijderen