/> Je zal het maar hebben!: Tante Til

Over mij

Mijn foto
'Openheid leidt tot begrip' is mijn motto! Daarom deel ik ook hier de ervaringen gevoelens die ik heb als psychisch kwetsbaar persoon op weg naar herstel. Ik heb deze weg al voor een groot deel afgelegd, maar de reis is nog niet afgelopen.

zaterdag 18 september 2010

Tante Til


Een kloddertje roze hier ..... een kloddertje roze daar.....
Soms voel ik me net tante Til.
In Zeist nu twee keer kunstzinnige therapie gehad. Nee, hier teken ik geen visjes, het is hier minder vrij. Maar een tekening gemaakt van jeugdherinneringen en een aquarel van een boom. Vooral uit de laatste was veel te halen: mijn schildertechniek (kracht, snel klaar, grote halen) laat zien hoe ik me voel. Ook uit de vorm van de boom valt veel af te leiden: een grote kruin geeft bijvoorbeeld aan dat ik veel in mijn hoofd zit. Best grappig om te ervaren dat het schilderen van een boom zoveel impact kan hebben, ook hier komt de Kleenex weer van pas.

Ook in de Hoogstraat was ik al een ware Tante Til. Ik heb mijn kunstwerken eigenlijk nog nooit gepubliceerd. Maar bij deze dan de primeur. Bieden mag!2 opmerkingen:

  1. Ik vind dat tweede schilderij echt superleuk! Lekker chaos die pas wel bij mij (of bij ons ;)).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij moet kunstzinnig therapeut worden! Heb ik tijdens observatie veel vaker gehoord dat uit mijn schilderijen chaos spreekt. Snap ook niet waar ze dat vandaan halen?

    BeantwoordenVerwijderen