/> Je zal het maar hebben!: Hoog water

Over mij

Mijn foto
'Openheid leidt tot begrip' is mijn motto! Daarom deel ik ook hier de ervaringen gevoelens die ik heb als psychisch kwetsbaar persoon op weg naar herstel. Ik heb deze weg al voor een groot deel afgelegd, maar de reis is nog niet afgelopen.

zondag 16 januari 2011

Hoog water

Dat het water in de rivieren hoog staat, is jullie vast niet ontgaan. Als waterschapper ben ik hier natuurlijk extra in geïnteresseerd. Omdat ik niet meer alleen ver van huis kom, was ik nog niet op de Lekdijk geweest. Vanmiddag was het dan zover. Mooi weer en wilde ook de handbike wel weer eens proberen. Dus samen met Mart naar de dijk gefietst. Mooi gezicht die ondergelopen uiterwaarden, maar we hoeven voorlopig nog niet te evacueren.

Het fietsen viel eigenlijk best vies tegen, weinig energie en al snel de bibbers. Had gehoopt dat het bewegen juist positief zou werken, maar helaas. De filmpjes die Martin van me heeft gemaakt zijn te confronterend, dus ik houd het maar bij een leuke foto.

2 opmerkingen:

 1. He Marjoke,
  Word nu spannend he. Nog 1 dagje. Je bent waarschijnlijk al aan het inpakken. Vergeet Bonne niet. Ik zie je volgende week. Ook mijn spanning begint toe te nemen.
  Sterkte morgen en een dikke knuffel
  Gusta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alles is gepakt. Bonne ligt bovenop een tas, want ik wilde hem er niet in proppen. Martin brengt morgenavond de meeste spullen. De spanning begint op te lopen, vooral morgenochtend lijkt me vreselijk om door te komen. Om 13 uur komt de taxi en dan kan het avontuur beginnen. Tot over een weekje.

  BeantwoordenVerwijderen