/> Je zal het maar hebben!

Over mij

Mijn foto
'Openheid leidt tot begrip' is mijn motto! Daarom deel ik ook hier de ervaringen gevoelens die ik heb als psychisch kwetsbaar persoon op weg naar herstel. Ik heb deze weg al voor een groot deel afgelegd, maar de reis is nog niet afgelopen.

zondag 27 februari 2011


3 opmerkingen:

 1. Hoi Marjoke,
  ik had het nog niet in Bubbels gezien met die 12,5 jaar. Wat een lange tijd. Mijn record staat op 5 jaar en 1 maand, ook bij WSRL. Maar je ontslagbrief is niet fijn. Ik kan me voorstellen dat het veel verdriet oplevert. Nu maar richten op herstel, en vergeet de tijd die het kost. De waterschapswereld draait niet zo snel. Er blijft nog voldoende te doen. (ik kan me herinneren dat toen ik naar 5 of 6 jaar terug kwam dat ik weer met dezelfde landinrichting aan de slag ging .....). Ook als je de kans binnen een jaar niet kunt pakken. Geef maar aan als je weer zo ver bent. Ik ga me wel sterk voor je maken dat je weer een kans krijgt. Ik heb dan niet de invloed van een teamleider, maar als captain van de Waterjuffers wordt ik misschien wel gehoord ... om de spits weer terug te krijgen.

  Wat een domper dat je weer moet verhuizen. Maar gelukkig is er een alternatief. Ik hoop voor je dat verder helpt. Ik wou je net een kaartje sturen, maar dat ik dan beter naar Culemborg sturen. gr. Hella

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eigenlijk ben ik bang voor morgen, en de dag erna enz. Zie blog. :-(
  (ben voor één keertje verdrietig oké?)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Hella,
  Duurde de KRW niet tot 2027? Heb ik nog even de tijd om weer terug te keren!
  Goeie tip om t.z.t. als 'spits' te solliciteren, we zouden toch niet willen dat ik straks opeens bij HDSR ofzo in de spits sta?
  Zodra ik mijn adres in Den Dolder weet, zet ik het op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen