/> Je zal het maar hebben!: Lang weekend Den Dolder

Over mij

Mijn foto
'Openheid leidt tot begrip' is mijn motto! Daarom deel ik ook hier de ervaringen gevoelens die ik heb als psychisch kwetsbaar persoon op weg naar herstel. Ik heb deze weg al voor een groot deel afgelegd, maar de reis is nog niet afgelopen.

zaterdag 7 mei 2011

Lang weekend Den Dolder

Nou het is duidelijk ik blijf het hele weekend hier in Den Dolder. Geen pretje, want ik voel me nog steeds niet echt goed, slap en duizelig. Hartslag en bloeddruk wisselen nog steeds sterk. Er is nog een arts langs geweest en die heeft met pillen tegen misselijkheid gegeven, maar nog steeds houd ik niet alles binnen. Ik baal inmiddels enorm. De verpleging is ook zo terughoudend, mag alleen m'n bed uit om naar de wc te gaan, mag niet eens onder de douche. Maar eerlijk is eerlijk ik kan ook niet veel meer aan, ik heb nog nooit zoveel geslapen als nu. En ik had nog zo gehoopt een beetje van het mooie weer te kunnen genieten. Maar wie weet, komt dat nog.
De nachten zijn de laatste dagen een ramp. Maar afgelopen nacht was echt het dieptepunt. Rond 22 uur begon mijn lichaam weer wat te verkrampen. Ik kon dus weer niet plassen, en mijn blaas was na 1,5 dag best vol. Rond middernacht nieuwe poging en toen na een half uur op de wc te hebben gezeten met kraan aan, ademhalingsoefeningen, allerlei houdingen kon ik ontwateren. Dat luchtte flink op. Maar rond 1 uur begon de kramp heviger te worden. Om half 3 op de bel gedrukt met de vraag of niet iets kon krijgen. Maar ook dit weer kreeg ik geen diazepamshot ivm mijn bloeddruk. Wel kreeg ik een  paracetamolletje, Ik voelde me echt zo'n klein kind dat een snoepje krijgt en dan niet meer moet zeuren.. Voelde me eenzaam, hopeloos, machteloos en had het gevoel dat er totaal niet werd meegedacht met mijn probleem. Want ik lig daar maar mooi. Was zo boos en verdrietig en het letterlijk spuugzat. Uiteindelijk dit gedeeld met de nachtzuster en die kon me wat kalmeren. Om 6 uur ben ik uiteindelijk in slaap gevallen. Tsja dit is niet echt de juiste manier om aan te sterken. Maar moet wachten tot maandag als de arts er weer is om te zoeken naar een oplossing. 

Gelukkig krijg ik elke dag bezoek van mijn mannetje. Gisteren heeft hij eindelijk na 16 uur prutsen voor elkaar gekregen dat ik nu ook draadloos internet heb op mijn kamer. Er was ooit een extra router neergezet maar die instellingen waren veranderd. Nu werkt het weer dus kan ik als ik energie heb wat met de laptop klooien.

Trouwens voor de geïnteresseerden om 5:40 beginnen de eerste vroege vogels te fluiten.

2 opmerkingen:

 1. Wijffie,

  Ik ben de geïntresseerde wel hoor.
  Wat een gedoe allemaal weer. Net als ik dacht dat je al laag zat, ga je nog lager.

  Denk aan je

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weet niet wie deze anonieme vogelliefhebber is, maar ze beginnen al rond half 5 's morgens te fluiten.

  BeantwoordenVerwijderen