/> Je zal het maar hebben!: Nog lang niet jarig!

Over mij

Mijn foto
'Openheid leidt tot begrip' is mijn motto! Daarom deel ik ook hier de ervaringen gevoelens die ik heb als psychisch kwetsbaar persoon op weg naar herstel. Ik heb deze weg al voor een groot deel afgelegd, maar de reis is nog niet afgelopen.

zondag 22 mei 2011

Nog lang niet jarig!

Gisteren ben ik 37 jaar geworden. Op naar de 40! Maar geestelijk voel ik me nog een stuk jonger, over het lichamelijk deel moeten we het maar even niet hebben. Kreeg gister nog wel een compliment dat iemand mij ergens in de 20 schatte.
Mijn verjaardag heb ik dus in Den Dolder moeten vieren. Al met al was het best een leuke dag, waarop ik flink ben verwend. 's Morgens zijn mijn moeder en broer langsgekomen met heel veel kadootjes van zichzelf maar ook van allerlei andere mensen. Ook had ik nog 2 kadootjes gekregen van medeclienten hier. We hebben taart in de tuin gegeten. Na ca 45 minuten was ik een beetje gesloopt en ben ik gaan rusten. Moeders en Ronald zijn het bos in gegaan. Daarna zijn ze nog even terug gekomen en toen heb ik zelf gezegd op een gegeven moment dat het genoeg was en weer moest rusten. Complimentje waard!
Na mijn middagslaapje kwam Martin langs. 's Morgens had hij met de Windveer vanuit Durgerdam getraind. Ook Mart had tassen vol met kadoos bij zich. Hij heeft de boel nog wat extra versierd met een slinger en nog meer ballonnen. Twee ervan waren direct geknapt (slechte adem?). Ook met Mart heb ik nog even in de tuin gezeten. Daarna zat ik er wel weer doorheen en kon voor het eten nog wat in dommelen.
Het was een leuke en gezellige dag, maar 's avonds bleek dat die toch wel zijn tol had geƫist. Want de verpleegster kon weer wat bakjes legen. Omdat ik bang ben teveel gewicht te verliezen en dat de situatie zo acuut wordt dat ik wel naar de gesloten afdeling moet, heb ik 's nachts nog wat mueslyrepen weggeknaagd.

Vanmorgen zijn 2 oud-collega's, of ik noem het liever toekomstige collega's, langs geweest. Ook weer flink verwend met een mand vol kadootjes. Na zo'n 50 minuten zijn zij weer vertrokken omdat ik steeds meer begon te bewegen. Blijft lastig dat ik niet zo lang bezoek kan ontvangen. Maar ja het is voor nu zoals het is ...

Ik wil iedereen bedanken voor de kaartjes, krabbels, mails, sms'jes en kadootjes. Het doet me goed dat zoveel mensen nog aan me denken!
Krabbel Plaatjes

Krabbel plaatjes

1 opmerking:

  1. Vroeger vond ik het nooit leuk als je me weg stuurde, maar nu was ik er wel erg blij mee :). Dat is zeker een complimentje waard!!

    BeantwoordenVerwijderen