/> Je zal het maar hebben!: Rijtest gepland!

Over mij

Mijn foto
'Openheid leidt tot begrip' is mijn motto! Daarom deel ik ook hier de ervaringen gevoelens die ik heb als psychisch kwetsbaar persoon op weg naar herstel. Ik heb deze weg al voor een groot deel afgelegd, maar de reis is nog niet afgelopen.

woensdag 25 augustus 2010

Rijtest gepland!

Eindelijk is het zover! Vandaag gehoord dat ik 3 september een rijtest mag doen vanuit de Hoogstraat. Moet dan circa 40 minuten rijden met een CBR-instructeur en laten zien dat mijn benen mijn rijstijl niet beperken. Alle andere factoren die mijn rijvaardigheden beïnvloeden worden (hopelijk?) niet beoordeeld :)

Ik vind het wel spannend! Heb afgelopen weekend al een stukje geprobeerd te rijden. In het begin ging dat goed, maar kreeg na paar minuten toch 'rare' benen. Maar kan pedalen dan nog wel indrukken. Wel beïnvloedt dit dan de concentratie dus trapte bijna met links op de rem. Dus grote afstanden rijden, zal voorlopig toch nog lastig blijven.

2 opmerkingen:

  1. je moet tijdens de rijtest maar niet proberen om met 2 wielen door de bocht te gaan. Hou dat maar voor je handbike!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zijn toch extra punten met 2 wielen door de bocht? Trouwens ben lang geleden voor eerste examen gezakt omdat ik te hard door de bocht ging. Toen dus ook al :-)

    BeantwoordenVerwijderen