/> Je zal het maar hebben!: 1000 km!

Over mij

Mijn foto
'Openheid leidt tot begrip' is mijn motto! Daarom deel ik ook hier de ervaringen gevoelens die ik heb als psychisch kwetsbaar persoon op weg naar herstel. Ik heb deze weg al voor een groot deel afgelegd, maar de reis is nog niet afgelopen.

dinsdag 20 juli 2010

1000 km!

Vanmiddag was het dan eindelijk zover, de 1000 km gehaald op de handbike. Een mijlpaal! Vanaf nu kan ik weer gewoon rustig fietsen en genieten :))

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd!! Op naar de volgende 1000 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Ron, jij durft tenminste een reactie te plaatsen! Net nog 20 km gefietst. Effe met pa en ma pannekoek gaan eten in Beusichem. Heb weer energie voor de volgende 1000 km!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Duh, zit ik net te schrijven dat ik maandag de 90.000 met mijn Billabong had gehaald en dat jij die dus in no time gaat overtreffen, wordt ie niet geplaatst...:-( Wat doe ik fout???

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Huh? Je reactie staat er toch, dus nu doe je het goed. Ik wacht met smart op meer reacties.
  Maar by the way: wat is jouw Billabong? Heb ik iets gemist?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn Billabong is dat leuke blauwe autootje dat binnenkort wordt vervangen door een grotere broer. Ik had er een plaatje bij willen doen maar dat kon niet; daarom maar de link... http://www.google.nl/images?hl=nl&q=clio+billabong&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=1jhITMbiPMWOsAayyvW7Dw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCcQsAQwAA

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooooh, nu begrijp ik 'm. Tsja, auto's zijn niet mijn grootste interesse. Maar ben benieuwd naar je nieuwe autootje - heb daar toch proefritje in gemaakt? en was ie nou groen of toch wit?

  BeantwoordenVerwijderen