/> Je zal het maar hebben!: In de wacht!

Over mij

Mijn foto
'Openheid leidt tot begrip' is mijn motto! Daarom deel ik ook hier de ervaringen gevoelens die ik heb als psychisch kwetsbaar persoon op weg naar herstel. Ik heb deze weg al voor een groot deel afgelegd, maar de reis is nog niet afgelopen.

vrijdag 23 juli 2010

In de wacht!

Zo geduldig moest je kunnen zijn als de bomen, zo vol vertrouwen. Wie ziet er zo toegetakeld uit als de bomen in de winter? Toch is er geen mens die twijfelt aan hun bloei. 

Wachten en geduld hebben, daar heb ik helemaal geen tijd voor! Maar soms ontkom je niet aan wachten :-w Zoals jullie hebben kunnen lezen, geldt dat ook voor een behandeling in Altrecht. Omdat de wachttijd mij nog al bezig houdt, heb ik nog eens goed geïnformeerd hiernaar. Het kostte wat moeite, maar uiteindelijk weet ik nu iets meer (wel met de kanttekening dat het allemaal zo weer anders kan worden). De wachttijd voor de start van de observatieperiode is circa 8 tot 10 weken. Als de evaluatie van de observatie goed uitpakt, duurt het nog ongeveer 2-3 maanden voor de werkelijke start van de behandeling.

Al met al is het toch maar maximaal 6 maandjes wachten. Nu is de uitdaging om te gaan genieten van het wachten; 'onderweg is ook ergens'.

2 opmerkingen:

  1. Onderweg is niet alleen ergens, maar meer. Het gaat in het leven vooral om de reis en niet om de bestemming.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een wijze woorden, laten we die vasthouden voor de vakantie! Dus niet met NW6 toch naar Texel willen (moeten?).

    BeantwoordenVerwijderen